Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، در متن حکم  آیت الله کاظم صدیقی خطاب به محمد مهدی اسماعیلی آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم                                                                                                                                                                                                                                                                
علت اهمیت غدیر مسئله ولایت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام معظم رهبری (مدظله العالی)   برادر ارجمند، جناب آقای  دکتر محمد مهدی اسماعیلی وزیر محترم فرهنگ وارشاد اسلامی  

باصلوات بر محمد وآل محمد، اکنون که به توفیق الهی و مدد ملکوتی مولی الموالی امیرالمومنین علیه الصلوة و السلام می رود تا تجلیات غدیر در  داخل و خارج کشور متبلور گردد، ضرورت دارد که برنامه ها و فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی، اجتماعی نهاد مقدس بنیاد بین المللی غدیر بر اساس رهنمودهای امام راحل (قدس سره الشریف) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) پیگیری شود. لذا جنابعالی که بحمدالله دارای انگیزه قوی در خدمت به آستان مقدس صاحب غدیر، امیرالمومنین علیه السلام و سوابق درخشان در  عرصه های مختلف خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می باشید به عنوان رییس نمایندگی بنیاد بین المللی غدیر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب می گردید.

امید است در نشر و گسترش فرهنگ غنی غدیر و زدودن حجاب غفلت از چهره پر فروغ ولایت موفق و موید باشید، تاییدات شما را تحت عنایات خاصه حضرت بقیة الله الاعظم روحی لتراب مقدمه الفداه از خداوند متعال خواستاریم.     

بنیاد بین المللی غدیر در یک نگاه

بنیاد بین المللی غدیر با اتکال بر خداوند متعال و در پرتو توجهات حضرت بقیه الله الاعظم (عج)؛ در چارچوب ارشادات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در سال ۱۳۷۶ توسط فقیه عالیقدر، آیت الله ابوالقاسم خزعلی (رحمت الله علیه) تاسیس و در تاریخ ۱۳۷۹/۰۶/۰۹ با شماره ۱۲۴۱۰ در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به صورت رسمی به ثبت رسیده است. در حال حاضر آیت الله کاظم صدیقی دبیر کلی این بنیاد را به عهده دارند.

بنیاد بین‌المللی غدیر در جهت نیل به اهداف مقدس خود، با ایجاد تشکیلات و دفاتر نمایندگی در مراکز استان‌ها، خارج از کشور و دستگاه‌های اجرایی؛ به انجام ماموریت‌ها و فعالیت‌های مهم فرهنگی می‌پردازد.

ریاست نمایندگی‌های بنیاد بین‌المللی غدیر در استان‌ها را نمایندگان محترم مقام معظم رهبری، در شهرستان‌ها ائمه محترم جمعه و در خارج از کشور، نمایندگان محترم ولی فقیه و در دستگاه‌های اجرایی؛ عالیترین مقام دستگاه‌ یا نهاد ذیربط؛ عهده‌دار می‌باشند. یکی از مسئولین برجسته اجرایی در استان‌ها یا دستگاه‌ها که دارای جایگاه و اعتبار اجتماعی می‌باشد؛ بعنوان دبیر اجرایی نمایندگی بنیاد بین المللی غدیر منصوب گردیده است.

 اهداف بنیاد

تبیین، تبلیغ و ترویج رویداد عظیم غدیرخم

توجه دادن افکار مسلمانان به ضرورت نهادینه شده فرهنگ غدیر در جوامع اسلامی

ایجاد همدلی و وحدت بین مسلمانان با محوریت غدیر

سعی در ایجاد عزم ملی و بین المللی در تحقق اهداف غدیر

یافتن روش های مقبول، مشروع و کاربردی در عرصه های مخنلف جهت نیل به اهداف

تشویق به همگرائی و هماهنگی فعالیت های علمی، تبلیغی و امدادی

سعی در ایجاد تلاش عمومی برای فرهنگ کردن غدیر در زندگی روزانه و مسیر حیات طیبه انسانی

تسهیل ارتباطات بین المللی پیرامون هدف غدیر

شناسائی و حمایت همه جانبه و جدی از استعدادهای خلاق در جهت ترویج واقعه غدیر

سیاست های اجرایی :

انجام پژوهش های بنیادی، کاربردی و توسعه ای

تاسیس و اداره مراکز فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و تبلیغی

برگزاری همایش های علمی، فرهنگی و تحقیقاتی

چاپ و نشر کتاب، مجلات، منابع آموزشی و دیگر فرآورده های فرهنگی، هنری و تاریخی

پی ریزی و اداره مرکز اسناد، پایگاه اطلاعاتی و شبکه اطلاع رسانی جهانی

ارائه راهکارهای جدید به موسسات، نهادها و مراکز علمی در جهت ترویج و نشر واقعه غدیر

برگزاری جشنواره های بین المللی غدیر و اعطاء جایزه جهانی غدیر به فعالیت های درخشان

آموزش و اعزام مبلغان دینی و مذهبی در راستای اهداف بنیاد بین المللی غدیر

به گزارش ایرنا، برخی اعضای هیئت مدیره و مسئولان بنیاد بین المللی غدیر با حضور در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و پیرامون نحوه همکاری و همیاری این وزارتخانه و بنیاد تبادل نظر و همچنین علاوه بر معرفی وظایف و عملکرد این بنیاد درخواست هایی را مطرح کردند.

در این نشست علاوه بر رئیس بنیاد بین المللی غدیر، حسین  ظریف‌منش نایب رئیس و مدیرعامل، حجت الاسلام سید مصطفی میرلوحی عضو هیات مدیره و حسن مشتاقی عضو و معاون اجرایی و برنامه ریزی بنیاد،  مهدی نجفی مدیر کمیته فرهنگ و هنر بنیاد و محمد رضا سوقندی مدیر کمیته ایثارگران هم حضور داشتند.

۱۳۵۲

برچسب‌ها محمد مهدی اسماعیلی کاظم صدیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارتباطات و رسانه بنیاد غدیر اختصاصی ایرنا امام علی دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمد مهدی اسماعیلی کاظم صدیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد مهدی اسماعیلی کاظم صدیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارتباطات و رسانه بنیاد غدیر اختصاصی ایرنا امام علی دولت سیزدهم بنیاد بین المللی غدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد مهدی اسماعیلی مقام معظم رهبری وزارت فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسماعیلی با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه برگزاری ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو با «عادل کریملی» همتای آذربایجانی خود دیدار و گفت‌وگو کرد.

محمدمهدی اسماعیلی در این دیدار گفت: اشتراکات زیاد فرهنگی، تاریخی و تمدنی با آذربایجان داریم و به همین خاطر یک ایرانی در آذربایجان و یک آذربایجانی در ایران احساس غربت نمی‌کند.

وی افزود: بنای ما در دولت آیت‌الله رئیسی بازطراحی رابطه فرهنگی با کشورهای همسایه است.مواضع جمهوری اسلامی ایران در درگیری‌های اخیر تاکید بر حقانیت برادران آذربایجانی بود.

اسماعیلی گفت: تمایل داریم تفاهم‌نامه جامع فرهنگی بین دو کشور مجدد امضا شود. مرزهای آبی و دریایی مشترک و طولانی با کشور آذربایجان داریم و پیشنهاد می‌کنم تبادلات فرهنگی در شهرهای مرزی ایجاد شود. همچنین آمادگی داریم بین نویسندگان و سینماگران دو کشور نشست مشترک سینمایی برگزار کنیم.

اسماعیلی گفت: رییس‌جمهور ایران تاکید دارند هر کار فرهنگی در حوزه همسایگان در بخش‌هایی باشد که کاملاً همراهی و اتفاق نظر متقابل وجود داشته باشد.

وی افزود: در تلاش هستیم تا اولین جشنواره فیلم‌های سینمایی کشورهای حاشیه خزر را برگزار کنیم در همین زمینه از شما و سینماگران شما دعوت می‌کنیم تا در این جشنواره حضور داشته باشید.

کد خبر 6095070 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • اسماعیلی با سفیر ایران در باکو دیدار کرد
  • وزیر فرهنگ و ارشاد با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • اسماعیلی با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود